Osobní údaje

Ochrana osobních údajů v SPV

Své údaje, které rozšiřují vaše možnosti, máte plně pod kontrolou.

Pro získání vaší důvěry dodržujeme základní principy ochrany osobních údajů:

  • Řízení: Umožňujeme vám mít osobní údaje plně pod kontrolou pomocí snadno použitelných nástrojů a jasných voleb / nastavení po přihlášení na web.
  • Transparentnost: Jsme transparentní, pokud jde o shromažďování a používání údajů, abyste se mohli informovaně rozhodovat / víte jaké údaje nám poskytujete
  • Zabezpečení: Chráníme údaje, které nám svěříte, prostřednictvím silného zabezpečení a šifrování. / SPV používá chráněný web
  • Silná právní ochrana: Respektujeme zákony o ochraně osobních údajů a zajistíme právní ochranu vašeho soukromí jako základního lidského práva.
  • Žádné cílení na základě obsahu: Nebudeme používat váš e-mail, chat, soubory ani jiný osobní obsah k zasílání cílené reklamy.
  • Používání údajů ve váš prospěch: Vaše osobní údaje používáme ve váš prospěch a k vylepšování vašich možností.
  • Třetí osoby: Vaše osobní údaje nepředáme třetím stranám.
  • Po ukončení členství /případně dočasného přístupu na interní web/ odstraníme vaše osobní údaje a to nejpozději do 1 měsíce.

Neustále se snažíme se zdokonalovat, takže pokud si všimnete něčeho, co nefunguje očekávaným způsobem, pokud jde o ochranu osobních údajů, dejte nám, prosím, vědět.

Jaké typy údajů SPV shromažďuje?

SPV shromažďuje pouze takové údaje, které jsou nezbytně nutné – jméno, e-mailová a poštovní adresa, telefon. Shromážděná data používáme k interním potřebám v rámci SPV.

Úřad pro ochranu osobních údajů – GDPR (obecné nařízení)  odkaz na směrnici

Další informace: cookies na našich stránkách